• all-products
  • we-are-an-environmentally
  • the-main

    bab kita Sugeng, sampeyan main dhewe

    Ana luwih saka 180 karyawan, dilengkapi karo JUKI Japanese, Taiwan SHINLINE lan mranata lengkap liyane ironing, nglereni lan peralatan sewing

    Ing lapangan riset industri lan pembangunan, Fuyi komputer sistem desain layanan iki diadopsi

    Ing baris produksi dumunung ing kutha Shijiazhuang, Hebei Provinsi, karo liwat 4000 meter saka workshop standar lan 100 meter saka balai pameran

    • fsdfd