• all-products
 • we-are-an-environmentally
 • the-main

  за нас Честитки, одигра себе

  Постојат повеќе од 180 вработени, опремен со јапонски JUKI, Тајван и други SHINLINE заврши поставува на даска, сечење и шиење опрема

  Во областа на индустриско истражување и развој, fuyi услуги дизајн компјутерски систем е донесен

  Линија за производство се наоѓа во Shijiazhuang Сити, провинција Хебеј, со повеќе од 4.000 квадратни метри стандард работилница и 100 квадратни метри изложбена сала

  • fsdfd