• all-products
 • we-are-an-environmentally
 • the-main

  rreth nesh Urime, keni luajtur veten

  Ka më shumë se 180 të punësuar, të pajisur me japonez Juki, Tajvan SHINLINE dhe grupe të tjera të plotë të hekurosje, prerje dhe qepje pajisje

  Në fushën e kërkimit dhe zhvillimit industrial, Fuyi shërbimit kompjuterik të sistemit të projektimit është miratuar

  Linja e prodhimit është e vendosur në qytetin e Shijiazhuang, Hebei Province, me mbi 4000 metra katror të seminarit standarde dhe 100 metra katror të sallën e ekspozitës

  • fsdfd