• all-products
  • we-are-an-environmentally
  • the-main

    ngeunaan urang gening, anjeun dicoo diri

    Aya leuwih ti 180 pagawé, dilengkepan JUKI Jepang, Taiwan SHINLINE sarta susunan lengkep sejenna ironing, motong jeung alat jahit

    Dina widang panalungtikan industri jeung ngembangkeun, fuyi komputer sistem desain jasa ieu diadopsi

    Garis produksi anu lokasina di kota shijiazhuang, Propinsi Hebei Province, kalawan leuwih 4000 méter pasagi workshop baku sarta 100 méter pasagi aula paméran

    • fsdfd